Sonntag, 22. November 2009

Anlasilmaz bir yüceltinin objesi: Gökhan Gönül


Fenerbahce taraftari- belki her takimin taraftarinda vardir bu durum- bazi isimleri haddinden fazla sevmekte ve yüceltmekte...
Vasat bir teknik adam olan Zico'nun tapicilari kamyonla. Lugano gibi bir savunma oyuncusu icin (iste dünkü yenilden ikinci goldeki isim) siirler dizebilmekte... Örnekler cogaltilabilir.

Bunlardan bir tanesi de Gökhan Gönül. Ondan özellikle bahsetmek istiyorum, cünkü onun icin söylenen Avrupa standartlarinda bir "sag-bek" tanimlamasi "eeehhh" dedirtti artik. Oynadigi her macta Fenerbahce'nin sag kanati geri planda korkunc aciklar veriyor. Bunun nedeni olarak hep Kazim ve onun oyun disiplini eksikligi gösteriliyordu simdiye kadar. Gökhan da korunmus oluyordu böylece. Mtopuz geldi degisen yine bir sey yok. Arkasina kacirttigi adamlarin sayisi ilerdeki yaptigi bindirmeler sonucu takimin girdigi pozisyon sayisindan daha fazla. Sik sik bindirme yapiyor diye nedir bu adamdan bu kadar övgüyle bahsetmenin nedeni; anlamiyorum. Kaldi ki, o bindirmelerin cogunda da olumlu kullanamamakta o toplari.

Fenerbahce bazi seylere daha elestirel bakmanin zamani geldi saniyorum, bunlarin basinda da Gökhan Gönül gelmekte.

2 Kommentare:

Fabio Luciano hat gesagt…

abi naptın sen ya:)

Bolat hat gesagt…

abi çok açık veriyor. ibrahim üzülmez gibi bir adam kahraman oluyorsa bunda Gönül'ün çok katkısı var... Bence mesela ılk Fenerbahce karşılaşsmasında özellikle zorlu olanlarından Gökhan'a daha dogrusu onun savunmadaki hatalarına odaklanarak izle... Hatırıma şimdi gelmedi gecenlerde yine kendisinin yaptğı bir kademe hatasından golü yemiştik.....Kayesir karşılaşması mıydı acaba..?