Montag, 29. Dezember 2008

Alex homurdaniyor...


Fenerbahce'de tartismalarin odagindaki futbolcusu Alex kafasini cikartti. Bu blogun az sayidaki okurlari bilir ki; Alex'ten hoslanmayiz. Tabii ki futbolculugundan, ama öbür taraftan Alex'in gerek takim icerisinde, gerek yönetm cevresinde gerekse de taraftarlar arasinda ciddi bir agirligi vardir.

O yüzden Alex mevzuu her zaman önemlidir ve kendi görüslerimden de taviz vermeden bu konulari adim adim islemeye calisacagiz bu blogta.

Alex kendi internet sitesinde söyle laflar etmis:
"...Diğer taraftan, Fenerbahçe'nin durumunu anlamıyorum. Dört yıldır bu kulübün futbolcusuyum ve sadece dört defa sakatlandım ve hiçbiri de ciddi sakatlıklar değildi. Benim saha içinde ki çalışmam da her zaman iyiydi. Herkese saygı duyuyorum ve herkesin de bana saygı duyduğuna inanıyorum. Ama şuana kadar kulüple yaptığımız görüşmeler sonrasında bende bazı şüpheler uyandı ve bundan dolayı rahatsız oldum. Hele bir de bunca zaman Fenerbahçe forması giymiş ve kulüp için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmama rağmen hala bu şüpheleri gideremedim...."
Alex kulübün kendisine karsi takindigi tavirdan belli ki rahatsiz olmus. Her zaman profesyonellige vurgu yapan, isimi yapiyorsam acalagim paradan da bir kurusu indirim yapmam diyen oyuncu ilginctir bu sefer, kulüp icin onca fedakarlik yapmisken, onca hizmet etmisken bana yapilan reva midir tarzindan kücük emrah makaminda ünlemeye baslamis.
Sitemini ettikten sonra da,
"Fenerbahce benim icin tabii ki önceliklidir ama bunca teklif ortadayken, degerimin bilinecegi yerde oynamayi düsünmek zorundayim"
diyerek aba altindan sopa göstermeyi de unutmamis.
Görünen o ki, Aragones'in Fenerbahce ile sezon sonunda ulasacagi noktayla paralel ölcüde Alex'in de konumu netlesecek. Fenerbahce sampiyon olursa ipler Aragones'in eline gececek ve Alex, o bahsettigi kendini kiymetini bilen cok iyi dört takimdan birine gitmek zorunda kalacak, ama yok Fenerbahce sampiyonlugu kacirirsa diger sampiyon olamamis hocalarin akibeti Aragones'e de ugrayacak ve yolun sonu bu sefer Aragones icin görünürken Alex yeniden iktidarini saglamlastiracak.

Mehmet Yildiz....

Iki senedir adindan cokca söz ettiren futbolcu Mehmet Yildiz. Ilk defa ama bu yakinlarda bu derece transfer oldu oluyor derecesinde kendisinden bahsedilir oldu.

Ama görünen o ki bu sefer de "yalan" hersey. Bülent Hoca bugün NTV'de Fuat Akdag ile Mehmet Demirkol'un konuguydu ve Mehmet Yildiz icin 5 Milyon Euro'dan bahsetti.

Duyarduymaz geriye kaykildigim sandelyemden düsecektim, zor toparlandim. Mehmet Demirkol bizim söyleyeceklerimizi söyledi zaten orda: O zaman bu sefer de Mehmet Yildiz Sivas'da kaliyor diyebiliriz.