Dienstag, 16. Dezember 2008

UK Championship'de dördüncü günde sonuclar

Robertson-Maguire=5-3
Carter-Ebdon=4-4
Murphy-Allen=4-4
Higgins-Junhui=7-1

....

Bu karsilasmalara devam edilecek. Az önceki postta, Robertson karsisinda Maguire durumu esitleyecektir derken, Allen Murphy zorlar diyordum. Sonuclar tam tersi cikti. Ama yine de bir hayli kritik gidiyor maclar. Higgins-Junhui karsilasmasi disinda.

Halen devam etmekte olan aksam grubunda ise sonuclar su sekilde:

Perry-O'Sullivan= 6-5
Dott-Williams=6-6
Stevens-Fu=4-8
Lee-King=7-5

Öyle anlasiliyor ki, dünü basarili bitiren O'Sullivan bugün zorlaniyor. 5-3 basladigi karsilasmada bugün henüz hic frame kazanamadi. Umarim böyle devam etmez. O olmadan bu sporun tadi yok zira.

Gecici Sonuclar...

Kaynak: Eurosport.de

UK Championship'te dördüncü günün ilk maclari su anda yapiliyor. Devam eden bu karsilasmalarda sonuclar su sekilde:

Robertson-Maguire=3-1
Ebdon-Carte=2-2
Allen-Murpyh=3-1
Higgins-Junhui=3-1

....

Belki bilmeyenler vardir okurlar arasinda. UK Championship'te bu turlar 17 Frame üzerinden yapilir. Yani 9 Frame'i alan taraf maci da alir. Uzun oldugu icin maclar genelde iki gün üzerinden yapilir. Yani bugün baslamis olan yukardaki maclar toplam oynan frame sayisi sekize ulastiginda gün biter. Ve yarin kaldigi yerden devam eder. Haliyle yukardaki sonuclar gün icerisindeki aktuel sonuclardir ama gün sonucu degildir henüz, zira maclar halen devam ediyor.

Bu serinin maclari tamamlandiginda tabii ki blogta sonuclar yerini alacak.

Yukardaki devam eden maclarin su andaki sonuclarina söyle bir göz atarsak. Favorilerden Higgins icin isler su anda iyi gidiyorken, Murpyh ve Maguire geriye düsmüs durumdalar. Yakisikli Robertson'in (Yukarda fotografta) bence antipatik Maguire karsi önde olmasi süphesiz cok mutluk verici sahsim adina. Ama unutmayalim ki bu skor henüz hicbir sey ifade etmiyor. Murpyh icin ise isler bence Maguire'nkeden daha zor zira, Allen genc kusagin en büyük yeteneklerinden birisi. Ve Robertson'undan bence daha tehlikeli bir rakip.

UK Championship

Snooker'da sezonun en presijli turnuvalarindan bir tanesi olan UK Championship'te dün tamamlanan karsilasmalarda alinan sonuclar su sekilde:

Murpy-Gould= 9-7
Allen-Binghan=9-2
Junhui-Davis=9-6
Ebdon-Hingginson=9-8
Higgins-Swail=9-7
Robertson-Holt=9-7
Maguire-Burnet=9-3

......

Görüldügü gibi, Murpy, Higgin Maguire gibi favoriler yollarina tam gaz devam ediyorlar. Turnuvanin su gününde bütün favoriler icin hersey günlük gülistanlik degil elbet. Bir önceki günde tamamlanan maclarda Mark Selby ve Stephen Hendry, önceki Mark Williams'a digeri de Stephen Lee'ye ayni skorlarla 9-7 kaybederek elendiler turnuvadan.