Dienstag, 17. März 2009

Santra'da Besiktas'in adi yok...


ATV'nin Santra'si, evet kabul ediyorum, hicbir ise yaramaz. Selcuk Manav'in ikide bir Ispanya, Fransa, Ukrayna yollarina düserek hazirladigi gereksiz bantlar ve birkac tuhaf yorumcunun yorumlarindan mütesekkil.

Ama yine de, yine bir baska büyük kanal olan Show TV'nin Alti Pas'indan daha cok saygi duyuyorlar izleyicilere. Her hafta saatleri belli. Sekmiyor. Düzenleri belli...

Neyse... Dedim ya zaten ise yaramaz bunlarin hicbirisi... O yüzden elestirilecek cok sey bulunur... Ama Santra'da dikkatimi ceken cok ilginc birsey var: Bu programda Besiktas'tan hic bahsedilmiyor. Her hafta mutlaka bir Tranzonsporlu konuk oluyor... Trabzonspor konusuluyor... Cüneyt Tanman ve Selcuk Yula sayesinde zaten Fenerbahce ile Galatasaray vazgecilmez. Mustafa Culcu da hakemlere giydirme vazifesini yerine getiriyor. Slecuk Manav da asli astari olmayan transfer dosyalarini haber diye millete kakalamakla mesgul. Ve program dikkatimi cekiyor bütün bunlarla tamamlaniyor ve Besiktas'tan bir kelime dahi bahsedilmiyor. E bu takim sampiyonluga kosuyor... Hadi onu gectim, Fenerbahce ve Galatasaray ile birlikte bir büyük de Besiktas degil mi? O halde neden deginilmiyor ona hic?

Hamburg'ta eksik var...


Galatasaraylilar bu sezon takimlarinin finale cikcagindan eminler... Nasil bu kadar eminler bilmiyorum, neyse... Bu durumun Fenerbahce cephesine de bir hayli korku saldigini ve Aziz Yildirim'in simdiden uykularinin kactigini söylüyorlar... Olabilir, umursamiyorum... Lakin birsey var ki, Galatasaray'in sansi da bir hayli yolunda gidiyor bu serüvende... En azindan simdiye kadar.

Hamburg en etkili elemanlarindan Petric'i Galatasaray'a karsi kullanamayacak. Ayni zamanda Trochowski ile ilgili de süpheler mevcut. Energie macinca aldigi darbeden dolayi...