Freitag, 4. Dezember 2009

Degismeye baslayan egriler

Galatasaray galibiyetinden bu yana dikiş tutmuyor Fenerbahçe. Elbette bu negatif seri Galatasaray karşılaşmasına kadar düsmanlarinin asabini bozmayi basarmis Fenerbahce'in kocayan kurt misali köpeklerin maskarasi olmasina yol açti.

Medyada bugünlerde bitmek bilmeyen basta Aziz Yildirim düsmani Feridun Nigdelioglu imzali felaket haberleri de yine bu negatif performansin ortaya cikartigi garabetlerden baska bir sey degil...

O bakimdan Twente karsisinda elde edilen galibiyet Fenerbahce icin görünenden cok daha fazlasini ima ediyor, vaad ediyor. Bunun arkasini Eskisehir deplasmanindan elde edilebilecek olan muhtemel bir galibiyetle Fenerbahce getirebilirse (ki bence getierecek) inise gecmis performans egrisini yeniden yukariya dogru dogrultmaya baslayacak demektir. Tabii ayni dönemde benzeri bir dogrultuya Galatasaray'in da adini yazdiracagini öngörmek cok fantazi olmayacaktir. Gönül isterdiki Galatasaray'in düsüse gectigi su son haftalarda Fenerbahce bu performans zaafi göstermesin. Ama ayni düsünceleri Galatasaraylilarin da tasidigini düsünürsek bu hususta hayiflanmanin cok fazla da manasi olmadigini daha rahat görmemiz münkün olacaktir.

İlk haftalarin 'rezili' ama simdilerin pasasi Denizli'nin BJK'si ise yine benim düsüncemce bugünden itibaren bu basarisi serisini bozacak ve spor sayfalari yeniden ürkütücü dünüslerinden birine imza atacaktir...

Yazinin sonlarina dogu Galasaray'a gelecek olmasi ihtimali güc kazanan Hamit olayinin beni ziyadesiyle rahatsiz ettigi belirtmek isterim.

1 Kommentar:

cikkoleite hat gesagt…

Sanki Hamit gelirse Fenerbahce´ye gelir gibime geliyo.Tabi elimde öyle bir bilgi yok ama öyle hissediyorum.
Takim performansina gelince,ben böyle inis cikislarin sezon icinde cok normal görüyorum.Besiktas macinin 2. yarisi haric cok da kötü oyunlar oynamadi Fenerbahce.Kasimpasa maci cok ayri bir durum.
Tabi bu kadroya takimdaki bazi küskün oyunculari kazandirmak lazim cünkü Emre,Alex,Kazim,Santos gibi oyuncularin sezon sonuna kadar takimi tasiyamiyacaklari acikca görülüyor.Sakatliklar,cezalar bu oyunculara ihtiyac doguruyor.