Dienstag, 28. Juli 2009

Spor Basinin Nuray Mert'i olma yolunda; Mehmet Demirkol


Artik hicbir hafta yok ki, Demirkol, yazdigi kötümser yazilarla icimizi karartmasin.

Keita gelir, bir yigin kulp bulur.
Ferrari gelir, Gökhan Zan ondan iyiydi, bunu nerden buldunuz der.
Cristian ve dos Santos ile ilgili simdi, o parayi degmezler demektedir...
Daum gelir, bu adam zaten Avrupa'da basari pesinde kosmaz, o parasini alir keyfine bakar der...

Nuray Mert'i bilenler bilir, hemen hicbir konuda olumlu düsünceleri, yasanan sürecle ilgili iyimserlikleri yoktur. Sürekli homurdanir, sürekli huysuzlanir, sürekli siz bunlarin iyi oldugunu düsünüyorsunuz ama bunlar bos seyler der durur...

Artik ruhum sikilmis durumda ondan. Okumuyorum bile uzun zamandir. Mehmet Demirkol'un bu kötümserlikleri de beni cok yormaya basladi. Kendisine de bu konuda cok elestiri geliyor anlasilan ki, yazisini su cümlelerle bitirmis:

"Yine canınızı sıktım, biliyorum. Bu futbolun boş zamanında Ferrari muhteşem, Cristian 10 numara, Keita fevkalade demem lazım belki de."

Ya kurnazlik yapiyor kendince, ya da anlamiyor bizim gibilerin derdini. Cünkü kendisine kimse Fotomac gibi degerlendirsin demiyor olan biteni. Ama bu kadar kapkara, bu kadar kötümser de olunmaz ki yahu. Hic mi iyi tarafi yok, diyelim bir Keita transferinin, Ferrari'nin ya da Cristian'in... Halbuki gecen hafta kendisi idi, Cristian'i tanimiyorum o yüzden onunla ilgili birseyler yazmak istemiyorum diyen... Simdi nasil oluyor da o adamin pu parayi etmeyecegini yazabiliyorsun?

Zico geldiginde de cok olumsuz düsünceler tasiyordu Demirkol. Hatta ilk senesinde sampiyon olduktan sonra ikinci sezonuna girerken Zico ile Fenerbahce, Demirkol, 'cok bile kaldi onun simdiye kadar gitmesi gerekiyordu' dedi... Evet aynen böyle dedi. Gitmesi gereken Zico ile Fenerbahce'nin ceyrek finaline sahit olduk. Denizli Besiktas'in basina geldiginde de yine yiginla kötümser yazilar yazmistir. Ve Denizli sampiyon oldu...

Demek ki neymis, insan yanilabiliyormus... Öyle ic karartirip durmaktan bir yere varilmiyor, aksine yaydigin negatif ve sinir bozucu hava ile kalip kaliyormussun.

Keine Kommentare: