Mittwoch, 6. Mai 2009

Hiddink'e güveniyorum!


Tüm futbolseverler agzi acik Barcelona'yi izliyor... Oynadiklari futbol gercekten de parmak isirtici... 

Bugün oynanacak olan rövans macinda karsilasinda cok ciddi bir rakip var ama bu sefer... Hiddink'in Chelsea'si, hali hazirdaki takimlar icinde Barcelona'yi  durdurabilecek tek ekip... Ve bu takimla yarifinalde karsilasmak zorunda kalmak Barcelona adina sanssizlik... Bu derece popüler olduklari bir sezonda Sampiyonlar Ligi finali göremeyecek olmak saniyorum oldukca ironik...!

2 Kommentare:

cikkoleite hat gesagt…

Sana katiliyorum yine gecen seneki finali izleyebiliriz ama bir Man. United-Barcelona finali inanilmazseyirci toplardi.Aksam en önemli nokta Chelsea´nin taktigi olacak.Ilk mactaki gibi kontrollü bir oyun oynarlarsa Barca yine zorlanir böyle bir oyunda penaltilara kadar yolu var macin.Ama hazir Puyol,Marquez gibi adamlari yokken Barca´nin Hiddink isi erken bitirmek isteyebilir.Böyle olursa da cok güzel bir mac izleriz.

Bolat hat gesagt…

Bence evvela Hiddink cok sert bir ortasaha kurgusuyla Iniesta ve Xavi'yi durduracaktir... Maci ilk mactaki kadar cok fazla savunmaya gömmeyecek, kontrolü elinden birakmadan ileriye özellikle de yan toplardan cikmaya calisacaktir... Ve saniyorum galibiyetle ayrilacak bu sekilde Chelsea...