Montag, 13. April 2009

Delikanli Arda....


Arda ile ilgili övgü dolu satirlarimin mürekkebi daha kurumadan onun dünkü mac sonunda yaptigi aciklamalar bana iyi bir kapak oldu.

Meger ne safmisim bu kisiyi sempatik ve sevimli bulurken.

Semih'le yasadigi olay sonrasinda Arda'yi dinlerken, karsimda Kurtlar Vadisi'nden firlamis, veyahut "üsüyoruz Reis, herseyi yapabiliriz"ci Ozan Kütahyali'yi yumruklayan lumpenlerden birisiyle karsi karsiya oldugumu düsündüm.

Semih'e kac yumruk attigindan bahsediyordu bögüre bögüre. Kendisinin bir yumruk fazla atmis olmasindan ne kadar da memnundu. Belli ki bu sayisal yumruk üstünlügü onun özgüvenini parlatmis bir hayli, "biz büyüklerimize saygi gösteririz ama büyüklerimiz de büyüklügünü bilsin yoksa haddini bildidiriz böyle icabinda" yollu seyler söylüyordu, gerdanini kivira kivira...

Aferin Arda, delikanli oldugunu, yigit ve bilegi kuvvetli oldugunu herseyden evvel bundan cok büyük bir memnuniyet duyacagina emin oldugun taraftarlarina gösterdin. Futbol oynamayinca acigi neyle kapatacagini iyi biliyorsun belli ki. Bu yolda sana hayirli yolculuklar artik...

1 Kommentar:

Anonym hat gesagt…

Vay anasını ya. Hayretler içinde okuyorum bunları. Sanki dün gece bi halı saha maçı oynandı da, Arda durup dururken olay çıkarttı. Maç bitmiş gitmişken Lugano denen çirkef Emre Aşık'a arkadan kafa atıyor ve olayların fitilini ateşliyor, o sırada Volkan bilmem neresini tutup tribünlere sallıyor, abi dediklerin kavgayı ayırmak bahanesiyle yaka paça seni savuruyor ve Arda bunun üzerine o abisine yumruk atıyor. Şimdi kendini Arda nın yerine koy ve sen ne yapardın söyle! Şahsen ben aynen Arda nın yaptığını yapardım. Maç sonunda ise, olay bittikten sonra öpüşülüp barışılabilirdi. Ama Volkan denen provokatör "bize abi çekenler burda küfür ediyolar" diye hala iftira atmaya devam ediyor, yaptığı ahlaksız hareketi sorgulamıyorsa, Arda nın da bu açıklamaları yapması son derece normaldir.